Header

Vrijdag 27 september 15.00 – 20.00 uur 15 jarig jubileum met open dag

este klant van Be You,

Met veel plezier nodigen wij je uit op vrijdag 27 september in onze praktijk. Wij vieren dan van 15.00 tot 20.00 uur ons vijftienjarig jubileum, en dat doen wij heel graag samen met jou, onder het genot van een hapje, drankje, en met leuke acties en kortingen. Bij binnenkomst krijg je een flyer met alle informatie waar en wat er te doen is. Alle acties, aanbiedingen en voorwaarden vindt je hier op terug.

Je weet ongetwijfeld allang dat je bij ons terecht kunt voor resultaatgerichte behandelingen voor diverse wensen in huidverbetering. En dat we garant staan voor deskundigheid en betrokkenheid, waarvoor we investeren in de beste behandelapparatuur en merken en waarvoor we ook trainingen volgen op hoog niveau.
Nieuw in onze praktijk is de High Intensity Focused Ultrasound-behandeling. De HIFU 3D/7D biedt een geavanceerde methode om de huid te verstevigen door warmte af te geven aan de diepere huidlagen. Deze behandeling werkt op een natuurlijke manier tegen rimpels en huidverslapping in vaak slechts een of twee behandelingen, waarna een of twee jaarlijkse onderhoudsbehandelingen volstaan. De 7D-technologie is geavanceerder, voor nog nauwkeurige resultaten. Als je wil kennismaken met HIFU, kun je aan Arno al je vragen stellen, een demonstratie krijgen en kunt je je als model aanmelden. Je krijgt dan 25% korting op de behandeling. Heb je deze dag een behandeling ondergaan als model, dan krijg je ook 25% korting op je opvolgende behandeling na acht weken. Wil je een afspraak plannen, neem dan even contact met ons op. Je kunt ook op de dag zelf nog beslissen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen in Be You, bieden we je die dag de kans op mooie prijzen. Zo verloten we een exclusief pakket met innovatieve producten ter waarde van € 1.000,-, en een behandeltegoed ter waarde van € 200,- en € 100,- en vier prachtige producten. Iedereen is van harte welkom, dus kom gezellig met een familielid, vriend of vriendin.

Mocht je dit nog nooit hebben gedaan, je kunt de 27ste ook een huidscan laten maken met de Observ. Geavanceerde huidanalysetechnologie waarmee we kijken naar de onderliggende huidlagen, voor een goed beeld van huidveroudering, -problemen en/of -aandoeningen, en aansluitend een persoonlijk, passend huidadvies en behandelplan. We geven demonstraties en beantwoorden graag al je vragen. Ons team wordt bijgestaan door Claudia, huidtherapeute en productexpert van onze huidverbeterende merken.

Verder kun je ook deskundig advies vragen aan cosmetisch arts dr. Wytze Aalders van Perfect Look, over Botox, hyaluronzuurfillers en over de nieuwste technieken in de cosmetische geneeskunde. Ook aanwezig is afgestudeerd medisch pedicure en allround nagelstyliste Milou, voor vrijblijvende informatie en behandelingen, en Marijke is er namens Eqology, die alles weet over huidverbetering van binnenuit met hoogwaardige voedingssupplementen, zoals Omega 3 visolie.
Mocht je alvast tijd voor een behandeling of een vrijblijvend advies willen reserveren, neem dan even contact met ons op.

Voor meer informatie over ons jubileum, zie www.beyouskincare.nl, of volg ons op Facebook en Instagram. We zien je heel graag op 27 september in onze praktijk van 15.00 tot 20.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Het Be You-team Vera, Esmee, Loes, Lotte en Wendy

Terug naar overzicht

Vragen, advies nodig of
een afspraak plannen?

Afspraak maken
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid
Een natuurlijke, gezonde en verbeterde huid